Om Behrendt Accounting

Behrendt Accounting er ejet af Kent Behrendt Søndergaard.

Virksomheden blev stiftet juni 2012, sideløbende med mit job som controller hos ALD Automotive A/S. I januar 2015 blev virksomheden
min fuldtidsbeskæftigelse.

I sommeren 2010 afsluttede jeg min uddannelse som revisor assistent hos Bille og Buch Andersen Revision og Rådgivning A/S. I samme virksomhed færdiggjorde jeg i sommeren 2014 min HD i regnskab og økonomistyring (graduate diploma in business administration) på CBS.

Fra sommeren 2014 til december 2015 arbejdede jeg som controller hos ALD Automotive A/S. Her arbejdede jeg med månedlig rapportering, analyse af forskellige afdelinger, forskellige skattemæssige opgaver, og administration af selskabets finansielle poster.

Min baggrund har givet mig et godt fundament til at arbejde med små og mellemstore virksomheder. Det bruger jeg aktivt når jeg skal videreformidle tal og rapporter, som jeg gør meget ud af skal være forståeligt for alle.